Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Към 10.15 днес на Околовръстното, черна доста симпатична 156-ца с трима младежи вътре , номер ЕН555....
    И все още засичам доста често сребристата тунингована 156-ца сутрин към 8 и нещо на Ал.Малинов, завива на светофара на Била. Направо е уникална
    http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
    159 1.9JTDm
    156 1.8TS ...exxxx
    145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
      номер ЕН555....
      Тия ще да са от наше село да г'е
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Черна 155 ТД с ТХ номер . Имаше огромен стикер на форума отзад и от малките отстрани Днес във ВТ до един парк
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Да благодаря тук на колегата дето ме пусна пред него в задръстването до вагон ресторанта днес около 17:45

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Хехеххе ти в насрещното ли си бил ?

Видех ги гадовете, че са се спрели на надлеза и бяха спряли некъв ДЖИП Викаш чувам се от далече а ?
            Точно като минах го спираха -черен туарег и понеже радара беше наточен се разсветих като коледна елха, както винаги и в последния момент видях че си ти и беше късно да свирна... А ЗВУКА НА КОЛАТА Е УНИКАЛЕН .... започвам да се замислям за генерация, ама ще е напролет като ми се доразпаднат гърнетата :д

Comment

• колегата TMAX засечен в раьона на паркинга болницата в гр.Троян
              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
              www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

• малко късно го пускам ама на 28.11 след Будапеща на магистралата посока Австрия ме поздрави черен спортвагон .
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                sigpic

Comment

• евала на колегата с черна 156 който толко грубо ме засече на руски паметник ... около 09:30
                  Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                  Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                    малко късно го пускам ама на 28.11 след Будапеща на магистралата посока Австрия ме поздрави черен спортвагон .
                    Петко KGB може да е бил той тогава имаше пътуване нататък и беше с кросвагона (черен)
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Днес някъде преди 14:00 близо до нас беше спряла на улицата Lancia Kappa Coupe с номер ВР 91.. ВС с пуснати аварийки.
                      VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                      Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Преди около половин час (18:15) на светофара между 2-ри и 3-ти микрорайон в Люлин се спогледахме с един колега,който караше тъмна 145 ,до колкото чух-боксер, но замина много бързо нагоре към колелото на тролеите и нямах време да му махна.
                        sigpic

Comment

• Ако някой види 155-ца бордо 2576 в района на Люлин , която се движи нетипично бавно и спазвайки повечето правила за движение , това съм аз .Опитвам се да не преча много на движението , но след 5 години без книжка предпочитам да ме псуват колегите шофьори , отколкото да ми пишат актове разни изгладнели представители на изпълнителната власт.
                          ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Днес сутринта около 8.15ч паркирана на "Дондуков" - невероятна черна 156-ца фейслифт с черни разглобяеми джанти на които болтовете по борда бяха червени
                            Минах доста бързо и не успях да огледам други детайли но за едно кратко погледче което и хвърлих ми се видя уникат

Comment

• Отдавна се каня да пиша, че около блок 60А в Манастирски ливади-изток паркират 2 156-ци, светло сива и тъмно сива (третата от днес няма да се появява баш всеки ден). Ако са форумни, обаждайте да пием по рикийка домашно
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                                Отдавна се каня да пиша, че около блок 60А в Манастирски ливади-изток паркират 2 156-ци, светло сива и тъмно сива (третата от днес няма да се появява баш всеки ден). Ако са форумни, обаждайте да пием по рикийка домашно
                                Не карам 156 и не живея в Манастирски ливади, ама щом черпиш рИкия, няма проблем да дойда.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X